over

hahahardies

Stand-up comedian

MC / Master of ceremony

Cartoonist

Wanneer Sven Hardies als kinderloze vrijgezel verliefd wordt, trouwt en zo in een nieuw samengesteld gezin met 3 kinderen terecht komt, kan hij makkelijk al zijn grappen weg smijten en gewoon opnieuw beginnen. Inspiratie genoeg, want de plots verworven verantwoordelijkheden doen wat met een mens. Geen oefenrondes, meteen meedraaien. Gedomesticeerd is het herkenbare - maar daarom niet minder chaotische - gezinsleven door de ogen van een flierefluiter met ADD. 

"Als een diesel heeft hij zijn carrière uitgebouwd en levert hij met Gedomesticeerd ogenschijnlijk uit het niets een dijk van een voorstelling af!" CC De Werft, Geel

Tien jaar geleden van een free podium geplukt door 123 Comedy Club en meteen voor de leeuwen gesmeten op een 800 koppige Scouts meeting. Sven werd dat debuutjaar finalist van de 123 Comedy Award en de Gaga Cup en speelt vanaf seizoen 2018 zijn eerste avondvuller Gedomesticeerd. Evengoed ziet u hem ten velde als comedy act of MC.

Check de speeldata.

Als cartoonist staat hij met Bosuilman in het officiële clubblad van Royal Antwerp Football Club. De cartoons worden jaarlijks gebundeld: Bosuilman 1 is verkrijgtbaar bij de Standaard Boekhandel, Fnac of Bol.com.
Album 2 verschijnt in september 2020. 


Booken mail@hahahardies.be / Facebook / Twitter