info & booking

hahahardies

Een optreden aanvragen?

+ 'Gedomesticeerd', de avondvullende stand-up comedy show (90 minuten).

+ Een avondvullende stand-up comedy show met collega comedians: Een Master of Ceremony + voorprogramma of line-up + hoofdact tot 120 minuten.

+ Een stand-up comedy act of MC/publieksopwarming voor uw (comedy) evenement.

+ "De uithaalkomiek": Haal een komiek in huis voor een huiskamer-/garageoptreden. Krijg jij een (minimum) 15 tal gezellige lachebekken bij elkaar met een natje en een droogje? Da's genoeg voor een privé optreden van 90 min.

+ Voor de juiste prijs crocheteert Sven ook onderleggers voor uw vazen.

 
 
 
 
 

Speelvoorwaarden

Mochten er zaken zijn die vanzelfsprekend klinken, mea culpa, maar dat blijkt in de praktijk niet altijd zo.


TECHNIEK ALGEMEEN: Handmicrofoons mét statief (één onstage en één offstage indien mogelijk). Een mengpaneel met voldoende XLR-ingangen. Een geluidsversterker, een CD-speler en boxen. Alles is aangesloten voor de mic en soundcheck, 1 uur voor het optreden. Spots die de artiest(en) en het volledige podium kunnen belichten en gedimd zaallicht. De organisator voorziet een technicus die volledig op de hoogte is van de technische installatie en deze bedient.


PODIUM & ZITPLAATSEN: Hou er bij de podiumopstelling rekening mee dat iedereen de artiest goed moet kunnen horen en zien.  Het podium dient zover mogelijk van de in- en uitgangen, bar, doorgang naar keuken, toiletten, enz... opgesteld te staan. Best een zittend publiek in theater formatie, zo dicht mogelijk bij het podium startend (max. 2m). Tafels kunnen ook, als dat echt moet, hangt natuurlijk af van de ruimte en het aantal aanwezigen, maar dan ook dicht bij het podium. Hoe gezelliger en compacter hoe beter.


ALGEMENE SPEELVOORWAARDEN: Het eventement graag op voorhand aangekondigd als stand-up comedy avond, met de nodige publiciteit. Inkom is aangeraden, hoe klein het bedrag ook, zo heb je de meeste kans dat de aanwezigen ook effectief voor comedy komen. Geen storende geluiden (Bv.: koffiemachines, soundchecks, andere optredens die duidelijk te horen zijn, spelende kinderen...) tijdens de show. Sluit de bar tijdens de voorstelling. Geen drank of eten serveren of afruimen, dit werkt storend, ook voor het publiek. De organisator voorziet iemand die het publiek indien nodig tot stilte maant en om eventueel storend publiek naar buiten te begeleiden. Bij comedy is sfeer/interactie belangrijk dus graag minimum 25 toeschouwers. De ruimte af te sluiten, gordijnen dicht, deuren sluiten, zaallicht dimmen... Dit komt de sfeer alleen maar ten goede.


Voor huiskameroptredens hoeft geen versterking of podium, wel graag een minumum van 15 aanwezigen.


Booken mail@hahahardies.be / Facebook / Twitter